Merülj el London különleges atmoszférájában, és éld át vibráló hangulatát a Wooden City 3D mechanikus modellje, a híres londoni emeletes busz építése közben!

A Wooden City London busz a készletben lévő speciális kulccsal könnyen felhúzható, hogy igazi modellként működjön. Hallgasd a motor felzúgó hangját, ami az aprólékosan megtervezett alkatrészeknek, és pontos gyártási folyamatnak egyaránt köszönhető. Nem csak az építés alatt, de a végeredmény láttán is fantasztikus élményt fognak nyújtani a modell kidolgozott részletei.
A Wooden City London busz gumiszalagos motorja kétsebességes, az előre-hátra haladási irány könnyen váltható a hátul elhelyezett kar segítségével. A busz erős gumiszalagos motorjának köszönhetően akár 4 méter távolságot is megtehet. De ez nem minden! Természetesen a busz utasokat is szállít, és mostantól a három személy biztonsága már a Te kezedben van!
A részletes, képes útmutató segítségével lépésről-lépésre követheted a kiváló minőségű rétegelt lemezekből kipattintható elemek összeillesztésének módját, majd életre keltheted modelled a gumiszalag motor segítségével. Nem lesz semmilyen segédeszközre vagy ragasztóra szükséged, csak kézügyességre, időre és némi türelemre!
Garantáljuk, hogy az elkészült Wooden City modellek hosszú éveken át szobád díszei lesznek. Kiváló minőségüknek köszönhetően nem igényelnek mást, csak egy nedves ruhával történő tisztítást időnként. Anyaguk szinte 100%-ban újrahasznosítható és környezete veszélytelen.

Jellemzők:
- segédeszközre vagy ragasztóra nincs szükség az összeszereléshez
- magas minőségű rétegelt lemezből kivágott, kipattintható elemek, erős gumiszalag motor a működéshez
- motorja a készletben lévő speciális kulccsal felhúzható
- meghajtással megtehető maximális távolság: 4 m
- elemek száma: 216
- összerakási idő: kb. 6 óra
- ajánlott korosztály: 14 éves kortól

Összerakott modell mérete: 23,2 x 7 x 11,5 cm
További részletek

értékelés

Ezt a terméket még nem értékelte senki.

Wooden.City London busz


10 790 Ft
  •  db
Kedvelem

Készleten
Ez a termék 108 pontot ér

Házhozszállítás

  1. Dátumtól: 2019. május 21.
  2. Kiszállítás díja: Ingyenes kiszállítás

Személyes átvétel

  1. Dátumtól: 2019. május 20.
  2. Címünk: Bp., Csillaghegyi út 13.

Pick Pack Pont

  1. Dátumtól: 2019. május 23.
  2. Kiszállítás díja: Ingyenes kiszállításAjánlott termékek