Vegyétek kezetekbe a kártyáitokat, és kezdjetek egymásra hangolódni – mindenki kész, hogy egyesítsétek az elméteket?

A The Mind egy kooperatív kártyajáték, melyben nem kell mást tenni, mint egy növekvő számsort alkotni közösen a játékosoknak. Mindig az rakja le a következő lapot, aki valamennyivel nagyobbat tud rakni az előzőnél – persze nem előzve meg másokat egy kisebb értékű lap lerakásában. Nem lenne ebben semmi kihívás, csakhogy a játékosok nem adhatnak semmilyen információt arról, hogy kinél milyen lap van! De akkor honnan tudjuk, hogy ki, mikor rakja le a lapjait?!

Hangolódjatok egymásra, és érezzetek rá, hogy mennyi időt kell kivárni az utolsó lap lerakása után, vagyis mikor telik el biztosan annyi idő, hogy a kezetekben lévő legkisebb lap és az utolsó lerakott lap közötti számoktól a többiek már megszabadultak volna – ha lenne nekik ilyen szám a kezükben!

A játék első szintje még egyszerűnek tűnik, hogy mindenki időben lerakja az egy-egy darab lapját, de a következő szinten már fejenként kettő lapot kapnak a játékosok, és ez így megy tovább… a feladat körről-körre nehezedik, játékosszámtól függően akár a 12. szintig! Bizonyos szintek elérése után kapunk egy-egy plusz életet, sőt, suriken lapokat is, melyek segítenek a nehezebb szintek teljesítésében – és bizony ezekre szükségünk is lesz!

A The Mind különleges és egyedi játékélményt nyújt, és nem véletlenül volt jelölt 2018-ban a Spiel des Jahres zsűrijénél!
További részletek

értékelés

Ezt a terméket még nem értékelte senki.

The Mind - Érezz rá! kártyajáték


2 890 Ft 2 601 Ft
  •  db
Kedvelem

Társasjáték akció

Készleten
Ez a termék 29 pontot ér

Házhozszállítás

  1. Dátumtól: 2019. december 8.
  2. Kiszállítás díja: 990 Ft

Személyes átvétel

  1. Dátumtól: 2019. december 7.
  2. Címünk: Bp., Csillaghegyi út 13.

Pick Pack Pont

  1. Dátumtól: 2019. december 10.
  2. Kiszállítás díja: 690 FtAjánlott termékek