A baba új helyeket és sok-sok feladatot fedezhet fel az intelligens asztalka minden sarkán. Az állatkerti forgót megpörgetve állatos dalocskák hallhatók, a gombok megnyomásával pedig a formák magyar és angol nevei hangzanak el! A farmra ellátogatva minden alkalommal egy új barát üdvözli gyermekét, ha kinyitja az istálló ajtaját. A piacon a zongora billentyűit lenyomva dallamok csendülnek fel, és érdekességek hangzanak el a számokról, ételekről és színekről! Most meglátogathatjuk Kutyust az otthonában! A házikó ajtaját kinyitva és becsukva Kutyus éneke hallható a betűkről, a kapcsolót felkapcsolva pedig ellentétpárok hangzanak el!
Az asztal közepén elhelyezett, a szerepjátékot ösztönző telefon interaktív gombját megnyomva gyermeke felhívhatja Kutyust és Hugit, és egy új helyszín felvillanó fényei csábítják játékra! További szórakoztató funkciókkal, például tologatható játékokkal, forgókkal és további érdekességekkel kötheti le gyermeke figyelmét! A cseperedő baba többféle testhelyzetben, ülve – és ha az asztal lábait felszerelik – állva is tud játszani a játékkal.
Nincs két olyan baba, aki egyformán tanulna és játszana. Az Intelligens fokozatok technológia bármikor lehetővé teszi a gyermekének legmegfelelőbb fokozat beállítását! Az egymást követő szórakoztató szinteken különféle kifejezésekkel, dalokkal és hangokkal ismerkedhet meg.

Intelligens fokozatok technológia:
1. szint (6M+) – Felfedezés: az első szavak és hangok növelik a baba kíváncsiságát
2. szint (12M+) – Bátorítás: kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a babát
3. szint (12M+) – Szerepjáték: a képzelőerőt fejlesztő, korai szerepjáték
További részletek

értékelés

Ezt a terméket még nem értékelte senki.

Fisher-Price Intelligens asztalka (kétnyelvű)


22 590 Ft 19 990 Ft
  •  db
Kedvelem

Készletkisöprés 2019 /2

Az akció január 31-ig illetve a készlet erejéig tart.


Készleten
Ez a termék 226 pontot ér

Házhozszállítás

  1. Dátumtól: 2019. január 21.
  2. Kiszállítás díja: Ingyenes kiszállítás

Személyes átvétel

  1. Dátumtól: 2019. január 20.
  2. Címünk: Bp., Csillaghegyi út 13.

Pick Pack Pont

  1. Dátumtól: 2019. január 24.
  2. Kiszállítás díja: Ingyenes kiszállításAjánlott termékek