2019. október 11.

Ez bomba jó! Így tedd játékká az esti fürdőzést a So bomb fürdőgolyóival!

Ez bomba jó! Így tedd játékká az esti fürdőzést a So bomb fürdőgolyóival!

 

Mi a legjobb módja annak, hogy legyőzzük az unalmat, és eltereljük gyerekeinket a videojátékok csalogatásáról? Természetesen a vizes játékok! A jó idő elmúltával a gumi medence sajnos már nem jöhet szóba, de az esti fürdés is könnyen játékossá, sőt „bombasztikus” élménnyé tehető.

 

Amiért a gyerekek szeretik a So bombot!

 

Szülőként tudjuk, hogy az esti pancsolás mekkora élvezet lehet a gyerekeink számára, különösen akkor, ha jár valami móka is a fürdővízhez. Ma már nagyon sokféle fürdőbomba van a piacon, ami vonzóbbá teheti a kötelező fürdést, de csak kevés olyan akad, amit a gyerekek maguk, két kezükkel készíthetnek el. Ilyenek a So Bomb fürdőgolyói, melyek a gyerekek saját maguk készíthetnek el. A fürdőbomba gyár tartalmaz hat fürdőbombát, egy keverő állomást, fürdőbomba formákat, tárolókat, hat zsák színes nátrium-hidrogén-karbonátot, 6 zsák fehér citromsavat, különféle fürdődíszeket, egy pipettát és egy használati útmutatót. A recept egyszerű: először keverjük el a port a vízzel a keverőedényben, töltsük a formába, és hagyjuk száradni 30 percig. Az idő elteltével eltávolíthatjuk az öntőformát.  Ha kísérletező kedvünkben vagyunk, adjunk hozzá meglepetéseket, játsszunk a színekkel, keverjük össze az illatokat.  A fürdőbomba gyár segítségével a gyerekek 6 cm nagyságú fürdőgolyókat gyárthatnak, amiket díszíteni is lehet csillámporral, hogy a fürdés színes látvánnyá váljon. A golyók háromféle illatúak: vanília, eper és ananász, ráadásul 4 meglepetés figurát is tartalmaz a So Bomb fürdőgolyó szett és kétféle dekorációt a díszítéshez.

 

Hiába kész a fürdőbomba, a játék még nem ér véget, hiszen újratölthetjük a formákat bármikor. A So bomb igazán különleges ajándék lehet fiúknak és lányoknak egyaránt, ideális meglepetés partikra, szülinapi zsúrokra. A fürdőbombák elkészítése örömteli játék, akárcsak Harry Potter bájitallaborja, ráadásul nagyon professzionálisan néz ki, mikor elkészült. Mintha csak a boltok polcairól emeltük volna le.

És amiért mi, szülők szeretjük:

 

  • Leköti a figyelmüket - A So bomb fürdőgolyó-gyár készlete szórakoztató és egyszerű, a gyerekek pedig imádni fogják összegyúrni ezt az illatos golyót, amely akár az otthoni művészeti és kézműves foglalkozások egyik kedvencévé is válhat!
  • Fejleszti az érzékelést, a finommotoros képességeket – A So bomb elkészítése különleges érzékszervi élményt nyújt a gyerekek számára, lehetővé teszi, hogy a kezükkel manipuláljanak, megváltoztassanak anyagokat. A gyerekek szabadon kísérletezhetnek a porokkal, gyurmázhatják, különféle dekorációkat adhatnak hozzá.
  • Elűzi a stresszt – A játék önmagában is stresszoldó tevékenység, de a So Bomb a stresszlabdák funkcióját is betöltheti, legalábbis addig, amíg fel nem olvad a kád vízben.  A különleges állagú anyagot kézben fogva, nyomkodva, matatva, hengergetve megnyugszik az idegrendszer. A gyerekeket ámulatba ejti, ahogyan a bomba megszínezi és csillogóvá teszi a vizet, a látvány megnyugtatja őket, így igazán jól jön lefekvés előtt So bombos fürdővizet készíteni nekik.
  • Fejlődik a memória és a kreativitás - Már a tudomány is bebizonyította, hogy a nyomkodás által fejlődik a memória, ugyanis a jobb kézfej összeszorításával nő az idegi aktivitás az ellenkező agyfélteke frontális lebenyében. A bal kézfej összeszorításával pedig a kreativitás serkenhető, sőt akár a teljesítmény is. A gyerekek kísérletezhetnek a fürdőgolyóval, hozzáadhatnak illatokat, játszhatnak a színekkel, teljesen belefeledkezhetnek a különleges illat- és színkavalkádba.

 

 

Te kipróbáltad már a So bomb bombasztikus élményét?