2019. október 3.

Itt a So Glow Fényvarázs! 3 ok, amiért érdemes fénypalackot készítenünk!

      

Itt a So Glow Fényvarázs!  3 ok, amiért érdemes fénypalackot készítenünk!

 

Egy teljesen új játék kerül a gyerekek „játék-radarjának” fókuszába, a So Glow Fényvarázs termékcsalád, amely borítékolhatóan meg fogja hódítani a játékpiacot, és természeten a gyerekek szívét. Az új So Glow egyszerű játék, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy létrehozzák és testre szabják saját fénylő üvegcséjüket, melyeket használhatnak a kertben, lámpa helyett elalváshoz, és természetesen szerepjátékaikba is beleszőhetik ezt a „varázsfényt”. Sőt az ünnepek közeledtével igazi varázslatos hangulatot teremthetnek a fénylő üvegcsék segítségével.

Azoknak, akik szeretnének megnyugodni

Evolúciós okai vannak annak, hogy mi emberek szeretünk ragyogó és fénylő dolgokat figyelni. Szeretjük a nyári égen a csillagokat szemlélni, a táncoló gyertya lángját nézni, vagy egyenesen belebámulni a tábortűzbe. Utóbbi például bizonyítottak csökkenti a vérnyomást, „hipnotizál”, megnyugtat. A hatás talán még erősebb, ha megengedjük a gyerekeinknek, hogy ezt a ragyogást ők magunk hozzuk létre, minden veszélyes, nem gyerek kezébe való dolog – pl. gyufa, gyertya – nélkül. Ilyen biztonságos eszköz a So Glow Fényvarázs, amely három különböző színben, hideg- és meleg színkészletben kapható.

Azoknak, akik félnek a sötétben

Míg a mobilokból, laptopokból áradó „kék fény” egyáltalán nem segít az elalvásban, hiszen meggátolja az alváshormon termelődését, addig más fényforrások kifejezetten segíthetnek, főleg a kisgyerekeknek, akik gyakran félnek a sötétben.

 

Egy szettben minden megvan, ami a mágikus, ragyogó üveg készítéséhez szükséges. Minden ragyogó üveg egy-egy hangulat köré épül. A szettek belsejében kisebb csillámok, konfettik, színes varázspor, matricák és kis színes figurák találhatók. A doboz utasításai szerint a kicsik gondosan kimérhetik a vizet, beleönthetik a tasakban lévő tartalmat. A LED-es fény aktivásához meg kell nyomni egy titkos gombot az üvegcse belső oldalán, egy gyors rázás után a gyönyörűen fog ragyogni az üvegcse. A fényvarázs palack segítségével akár egyedül is kimehetnek a mosdóba éjjel, ha félnek a sötétben, vagy éjszakai fényként is használhatják esténként, a lefekvéshez készülődve, mivel a So Glow lágy, változó színvilágítása kellemes és megnyugtat. A So Glow Fényvarázst beépíthetjük a gyerekek altatási szokásaiba, az esti rutinba, egy kis játék részeként. A halvány fény a gyerekszobában és a felébredések halk, megnyugtató kezelése puszival, simogatással, betakargatással segítik abban, hogy zavartalanul aludja át az éjszakát. A lámpa ráadásul magától kikacsol, ezért nem kell külön ezzel foglalkoznunk.

   

 

Azoknak, akik még hisznek a varázslatban

Azoknak a gyerekeknek, akik még hisznek a varázslatban és a kívánságok hatalmában, biztos nagyon fog tetszeni, hogy összegyűjthetik a mágikus meglepetés figurákat, amelyek csak úgy ragyognak a fényben. És egyáltalán: önmagában varázslatos dolog, hogy egy kis víz, egy csomag csillámpor és konfetti, na meg egy kis varázspor hozzáadásával, és összerázásával fénylő palackot készíthetnek. A So Glow Fényvarázs remek eszköze lehet a tündéres szerepjátékoknak is, a gyerekek felhasználhatják ezt a nem mindennapi palackot mindenféle játékhoz, kis szertartáshoz, kívánságaik teljesítéséhez.

 

A ti gyereketek milyen játékhoz használná legszívesebben a So Glow Fényvarázst?