2019. szeptember 19.

Pets Alive Boppi, az interaktív táncoló láma

A Pets Alive Boppi, az interaktív táncoló láma külseje

Annyi biztos, hogy a világ legmókásabb táncoló lámája Boppi a Zurutól. De, hogy miért is állítjuk ezt?

Először is a külseje miatt. Pets Alive Boppinak, a táncoló lámának hihetetlen cuki és tündéri kinézete van. A legmókásabb része a szivárvány színű frufruja, ami egyébként táncolás közben fel-fellibben, amitől még nagyobb hahotázásban törnek ki a vele játszók.

A frufrun kívül a rózsaszín patái is figyelemreméltók és a bűbájos nagy szemei és csintalan tekintete rögtön elrabolja a kislányok szívét. Hiszen ki ne vágyna egy ilyen aranyos, szeretnivaló lámára?

 

Pihe-puha plüss anyaga miatt pedig táncolás nélkül is igazi kedvenccé válhat.   

Ennek az imádnivaló plüss lámának a magassága kb 20 cm.

A Pets Alive Boppi, az interaktív táncoló láma funkciói

És, hogy mi is az, amitől tényleg eldobod az agyad?

Attól, ahogy Boppi táncol.

Az oldalán van egy gomb, amit ha megnyomunk, őrületes bugiba kezd és olyan táncot látsz tőle, mint amilyet lámától még sosem, de szerintünk senki mástól sem.

Boppi 360 fokban képes forgatni a fejét, miközben frufruja szélsebesen repül. Nem csak a fejét, hanem a popóját is tudja rázni nem is akárhogyan! A legmenőbb twerkelők is megirigyelhetik Boppi fenék riszáját. Nem csak vagány, de elképszetően szórakoztató is.

Riszáld együtt Boppival mindhárom zeneszámra, amit lejátszik! Zenénként természetesen eltérő ritmusban végzi a táncmozdulatokat, hiszen nagyon muzikális és stílusos táncoló lámáról van szó.

Pets Alive Boppi, az interaktív táncoló láma - Garantált szórakozás az egész családnak, főleg ha ti is táncra perdültök vele! De az sem gond, ha nem szeretsz csörögni, mert ez a láma biztosan elviszi a showt.

Mi órákig el tudnánk nézegetni, ahogy ropja. És ti beszálltok egy jó bugiba?

A játék működéséhez 4 db AA elem szükséges, melyet a csomagolás tartalmaz.

 

Ha te is imádod, ahogy mosolyt csal az arcodra, akkor vásárold meg ITT

Vagy nézd meg a teljes Pets Alive kínálatot ITT...