2019. augusztus 22.

HatchiWOW interaktív nevelhető lámakornis - ÚJ

HatchiWow interaktív plüss kedvenc

 

Azt már mindenki biztosan észrevette, hogy az unikornisok mostanában népszerűbbek, mint valaha! És az is feltűnt, hogy a lámát is mintha sokkal többet látnánk ebben az évben, mint korábban? Igen, ők most a nagy kedvencek a lányok körében!

Ha ez így van, akkor Karácsonyra újdonságként a kedvencek legkedvencebbike fog megérkezni, a HatchiWow!

Hogy mi az a Hatchimals WOW – röviden HatchiWow?

Nem fogod elhinni, de ő egy láma és egy unikornis keresztezése, vagyis LÁMAKORNIS – vagy hivatalosan Llalacorn!

És ha azt gondolod, hogy ez is ’csak egy’ Hatchimals interaktív plüss kedvenc, amit már ismersz, akkor tévedsz! A Spin Master, az egyik legnagyobb játékgyártó most tényleg kiötlött valami újat, még egy plusz funkciót tudott lámakornisába csempészni, amit még mi sem láttunk eddig! Sőt még elképzelni sem tudtunk ilyet… Hogy mit?

A HatchiWow a szemed láttára fog MEGNŐNI, miután kikelt a tojásból!!

Nem csak, hogy ki kell keltetni az óriási tojást, hogy megszülethessen, de előtted fog felcseperedni, megnőni az új jövevény. Igazán különleges állat lesz az unikornis szarvával, láma kinézettel és szárnyakkal – de talán még egy pegazust is belelátni ebbe a cuki kedvencbe!

A HatchiWow egy óriási rózsaszínű tojásból kel ki, ez a folyamat körülbelül öt percig fog tartani – csodálatos élmény lesz! Ahhoz hogy elkezdjen kikelni, ringasd előre-hátra a tojást, ameddig változást nem látsz, meg nem pillantasz egy csodás szivárványszínű szempárt a tojás héján keresztül. Ekkor a HatchiWow növekedni kezd és fejével áttöri a tojás héját, és közben énekli a „Hatchy Birthday”-t – ezzel ünnepelve megszületését.

Utána ismét egy izgalmas rész következik, a nyaka elkezd tovább nőni, növekedni, most mintha tényleg lámára hasonlítana. El tudod képzelni, hogy az állatka majdnem 80 cm magasra nő öt perc leforgása alatt? Óriási!

Többször játszhatsz a HatchiWOW egyszarvúddal

Ha akarod, újra és újra kikeltetheted és megnövesztheted, ahányszor csak szeretnéd. Minden egyes alkalommal, akikor a HatchiWow életre kel, más-más hangulatban találod. Lehet boldog, izgatott, pimasz – 10 különböző hangulat egyikével lephet meg kedvenced, és nem tudhatod, hogy legközelebb éppen melyikkel. Mintha 10 különböző HatchiWow lenne!

A gyerekek imádják majd, ahogy láthatják felnőni, hogy gondoskodhatnak róla, hozzábújhatnak, mint egy igazi plüss kedvenchez. A Hatchimals WOW-nak több mint 250 különböző interaktív reakciója és hangja van, így soha nem fog unatkozni vele egyik gyermek sem.

És hogy a kétféle színváltozat közül a te tojásodból a lila vagy a rózsaszín bújik majd elő, az meglepetés lesz!

Mi már alig várjuk, hogy ősszel megérkezzen, és felfedezhessük a HatchiWOW-t!