2019. augusztus 22.

CandyLocks illatos hajú babák

CandyLocks illatos hajú babák

 

CandyLocks illatos hajú babának gyönyörű vattacukor szerű haját kedvedre formálhatod. Sőt egyedivé teheted a különböző színű tincsek összefonásával. De a szórakozás itt nem áll meg! Minden szett tartalmaz szórakoztató szuper meglepetés kiegészítőket, így a frizurájukat, ruházatukat is kiegészítheted.

Candylocks csomagolás és típusok

Nyisd fel a tölcséres csomagolást és fedezd fel melyik Candylocks cukiságra leltél rá!

Sok-sok Candylocks babát tudsz összegyűjteni, melyek között extra ritkák is lapulnak. Mind-mind különbözően mesés illatú, ennivaló nevükkel és egyedi kiegészítőikkel még több játékélményt nyújtanak.

Gyűjtsd össze mind a 25 féle babát!

Pontosan kiket is találhatsz a Candylocks babák között? Íme a teljes lista:

Caramella Apple, Berry Magic, Betty Berry, Beau Nana, Terry Pie, Kelly Bean, Choco Lisa, Charli Chip, Cotton Sandy, Candy Dotty, Gummy Bree, Marshmallow Star, Kiwi Kara, Straw Marry, Kerry Berry, Nina Split, Birthday Kate, Uni Cami , Cora Créme, Jilly Jelly, Donna Nut

Candylocks hajak és illatok

 

Minden babának saját egyénisége van és ehhez passzoló kiegészítőjükkel és hajkölteményükkel felejthetetlen lesz a játék!

A különleges textúrájú Candylocks hajakkal könnyű a gyerekeknek dolgozni, hiszen tartják a formájukat és nem esnek szét. Készíts fonatokat és kontyokat, copfokat és csavarásokat. Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen fodrászati műalkotást készítesz!

Ínycsiklandóan illatoznak a Candylocks babák! Mégpedig ilyen Illatú lehet a babád haja: alma, áfonya, cseresznye, csoki, vattacukor, szőlő, citrom, menta, vanília vagy eper.

Minden Candylocks olyan finom illatos, mint amilyennek kinéz!

Neked melyik a kedvenced?

Szerezd be itt: https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/spm-6052311-candylocks-alap-baba-tobbfele