2019. július 16.

A TOP 6 nyári mozifilm

A TOP 6 nyári mozifilm

 

Itt a nyár, végre több időnk jut mindenféle jó programra. A délutáni strand után mit szóltok egy esti mozihoz? Blogunkban összeszedtük a nyár legjobban várt rajz- és animációs filmjeit, melyeket semmiképp se hagyjatok ki! Ezek közül már párat lehet, hogy láttatok is, de még azért közel sincs vége a nyárnak.

 

Oroszlánkirály

Premier: 2019. Július 18.

Info a filmről itt.

3 éve várjuk, végre idén nyáron a mozikba kerül az eredeti Oroszlánkirály fotó realisztikus animációs újrafeldolgozása. Bizonyára emlékszel, mekkorát robbant a 90-es években a Walt Disney rajzfilm Elton John zenéjével. A McDonald’s-ban mindannyian gyerekmenüt kértünk, hogy a miénk legyen Simba vagy Pumbaa figurája, az iskolában együtt énekeltük osztálytársainkkal a varacskos disznó és Timon, a szellemes szurikáta dalát. Most, több mint 20 évvel a világsikerű mozi után gyerekeink élhetik át a felejthetetlen élményt, és dúdolhatják velünk a nagyszerű zenéket, az Érezd már a szív szavát, a Hakuna matata, vagy az Élet az úr című dalt.

Toy Story 4

Premier: 2019. Június 20.

Info a filmről itt.

Június 20 óta látható a Toy Story 4. része, amely gyakorlatilag folytatja a 2010-ben abbahagyott 3. részt cselekményét. Woody, Buzz, és a többi játék immár egy Bonnie nevű kislány játékai, miután előző gazdájuk, Andy elajándékozta őket. Amikor Bonnie hazaállít egy műanyag villából készített játékfigurával, és az egész csapat hatalmas kirándulásra indul egy lakókocsival, Woody minden eddiginél nagyobb kalandba csöppen, ráadásul lehetősége adódik, hogy rég elveszett szerelmét, Bo Peep-et is megtalálja. A figuráknak olyan világsztárok kölcsönözték hangjukat, mint Keanu Reeves, Tim Allen, és természetesen Tom Hanks. Nagyobb, olvasni tudó gyerekekkel ezért érdemes szinkronizálatlanul nézni.

A kis kedvencek titkos élete 2.

Premier: 2019. Július 4.

Info a filmről itt.

Az első rész hatalmas sikere után újra a vászonra kerül, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Ebben a részben a háziállatok elszakadnak a várostól, és mindenféle kalandba keverednek a belevaló és vagány vidéki állatokkal, megtanulják leküzdeni félelmüket. Ha tetszett a film, akkor ezt a rajztáblát imádni fogjátok.

 

Norm, az északi 2 – A királyság kulcsai

Premier: 2019. Augusztus 1.

Info a filmről itt.

Normnak, az északi sarkvidék frissen megkoronázott királyának most meg kell mentenie New Yorkot és az otthonát. De Norm hősből hamarosan ellenséggé válik, mikor egy olyan bűnténnyel gyanúsítják meg, amit el sem követett. Most barátaival azon kell dolgoznia, hogy tisztázza a nevét, és megmentse a királyságot egy mindent eldöntő jégkorong meccsen.

Angry birds 2.

Premier: 2019. Augusztus 8.

Info a filmről itt.

Augusztustól láthatjuk a mozikban a világ legismertebb sztárcsapatát, akikkel naponta két és félmilliárdan játszanak világszerte. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni. Mi már nagyon várjuk az augusztusi bemutatót! Ha a gyerekek kedvet kaptak utána egy kis játékra, a kütyüzés helyett inkább ezt a Angry Bird kilövős játékszettet ajánljuk! Ha szereted az Angry Birds karaktereit, akkor nézd meg ezeket a játékokat itt.

Marnie’s world

Premier: 2019. Augusztus 22.

Info a filmről itt.

Marnie egy narancssárga házi cica, aki soha nem járt még védett otthonán kívül, csak a TV-ben bámulta kedvenc krimijét. Szerető gazdija, Rosalinde Marnie minden kívánságát lesi. Egyik nap Rosalinde testvére Paul becsalogatja a cicust egy dobozba, és vezető szerepet kínál neki, mint speciális ügynök egy titkos küldetésben. Marnie megragadja ezt az egyszeri lehetőséget, de elveszettnek és magányosnak érzi magát az új élethelyzetében. Később aztán társak is csatlakoznak hozzá, Anton, a szamár, Elvis, a nagyszájú, de valójában félénk kutya és egy neurotikus kakas, Eggbert. Vajon le tudnak számolni együtt a hírhedt tolvajbandával? Augusztus végén kiderül!

 

Ti mit néztek meg idén nyáron a mozikban?