2019. július 12.

Clementoni Baby Unikornis interaktív plüss

Clementoni Baby Unikornis interaktív plüss

 

Az unikornis téma minden kislány szívét megdobogtatja! Ezek a mesebeli egyszarvú lovak mindenkit elvarázsolnak, legyen az pici baba, ovis, iskolás – vagy akár anyuka!

 

Clementoni újdonság

 

Hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik a várva várt baby Clementoni vonal újdonsága a zenélő, világító Unikornis baby.

Tehát a legkisebbeknek érkezik egy pihe puha plüss unikornis újdonság, amely nemcsak egy kedves alvótárs, hanem interaktív funkciói révén játszva tanítja gyermekét.

Interaktív plüss

 

A Clementoni Baby Unikornis interaktív plüss segítségével már 6 hónapos kortól ismerkedhetnek a picik a színekkel, a számokkal, a formákkal és új szavakat is tanulhatnak világító szarvú és pofijú, magyarul beszélő kedvencüktől.

Készségfejlesztő funkciók

 

Az édes bébi unikornis lábain és mellkasán található 5 interaktív gomb segítségével gyermeke maga fedezheti fel a témaköröket, miközben unikornis barátja sok-sok hang- és fényeffekttel szórakoztatja őt. A szív alakú gombot megnyomva kedves dallamot játszik, pofija pirosan villog és vidáman énekel. Nincs is ennél szórakoztatóbb!

A tanuló baby unikornis fehér-rózsaszín plüss anyagát a tervezők gondosan választották ki, hogy ne csak puha legyen, de az se okozzon gondot, ha a kicsik a szájukba véve is felfedezik annak puha anyagát.

A 32 cm magas, magyarul beszélő és éneklő oktató lovacskával csak úgy repül az idő! Miközben az együtt töltött vidám játék során fejlődik a vizuális érzékelés, a hallás és a nyelvi készség.

Hamarosan hozzánk is érkezik és kapható lesz webáruházunkban, kattints ide!

Ha nem szeretnél addig várni, nézz szét további interaktív bébijátékaink között. Ha pedig elvarázsolt a Clementoni világa, nézd meg az összes ilyen márkájú játékunkat itt!