2018. július 3.

Csobbanással egybekötött szórakozás

Ebben az eszméletlen hőségben csak úgy özönlenek az emberek valamilyen vízpartra, hogy elviselhetőbbé váljon az időjárás.

Bátran megtehetitek ti is még akkor is, ha csöppség van a családban, mert az Intex biztonságos és kényelmes megoldást nyújt, hiszen olyan bébi úszógumit kínál, aminek a középső részén ülőrész van kialakítva, külön lyukakkal a lábacskáknak, a felfújható hátrész pedig stabil tartást biztosít a kicsi hátaknak. 70 és 76 cm-es verzióban is elérhető és csak annyi szükséges a használatához, hogy magabiztosan tudjon már ülni a kis bébi, tehát kb 6 hónapos korú kicsivel már bátran kipróbálhatjátok.

Ne aggódjatok, a kisgyerekek egészen apró koruktól kezdve élvezik a vízben töltött időt, hiszen az édesanya pocakjában sem volt ez másképp.

 

A nagyobbaknak számos típusú úszógumit és karúszót lehet kapni. A legklasszabbak persze ezekből is a Jégvarázsos vagy Mancs őrjáratos változatok, ugyanis mi mást is kérne a kicsi, mint a legmenőbb mesekarakterekkel díszített szórakozást.

Ha nincs kedvetek átbumlizni a fél országon egy kis vízi kikapcsolódásért, akkor elengedhetetlen, hogy legyen a kertben egy kisebb medence. A gyerkőc imádni fogja a ki-be mászkálást és a víz csapkodását és fröcskölését. Garantált, hogy hosszú órákon át fogja élvezni a napsütésben a fürdőzést, ami egyben azt jelenti, hogy addig ti nyugodtan napozhattok és pihenhettek. Ne feledkezzetek meg a csöppség védelméről! Neki még nagyon érzékeny a bőre, ezért mindig kenjétek be naptejjel és mindenképp viseljen valamilyen vagány kalapot.

A medence mellett nem árt, ha van homokozó is, hiszen akkor teljes a nyári móka, ha egy héten legalább hétszer építetek tornyokat és kiszórjátok a homokot a helyéről. :) 

Eszközökre is szükségetek lesz, mint például gereblye, kis vödör, szita és lapát, valamint sok-sok forma. A változatosságról azt mondják, hogy gyönyörködtet - bár valószínű, hogy nem a homokozó formák kapcsán jutott ez eszébe Ciceronak, mi azért erre a témára is tudjuk adaptálni a gondolatot.

Az ilyen kis homokozó szettekből is népszerű a Mancs őrjáratos, de sima kisállatos verziók is kaphatók, ha nem ragaszkodtok kutyusos gárdához. A pici lánykák pedig imádni fogják, ha fagyit vagy muffint készíthetnek, amihez az Androni kínál szuperjó készleteket.

A teljes kültéri játék kínálatért kattints ide.