Bankkártyás fizetés


 

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről
 

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz webáruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.
 

Elfogadott kártyák
 

A K&H Bank fizetési rendszere a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
(A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi.)
Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz!

A fizetéshez szükséges kártyaadatok:

 • kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
 • lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
 • biztonsági kód: a kártya hátlapján, az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). (Amennyiben a kártyán nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni.)
   

Fizetés lépései
 

 1. A pénztár oldalon kiválasztott bankkártyás fizetési mód, majd a 'Rendelés elküldése' gomb megnyomása után indul el a bankkártyás fizetési folyamat.
   
 2. Ezt követően átirányítunk a K&H Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadataidat szükséges kitöltened.
   
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.
   
 4. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
   
 5. A fizetést követően visszatérsz oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.
   

A biztonságról
 

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Weboldalunk csak a fizetéssel kapcsolatos információkat kapja meg, a K&H Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról weboldalunk nem értesül, azokat csak a K&H Bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programodnak támogatnia kell az SSL titkosítást.

 

Szállítási feltételekről, reklamációval kapcsolatos információkról az ÁSZF-ből tájékozódhatsz.